ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2021

Αγαπητοί επισκέπτες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Blazer Suites Hotel συνεχίζει την λειτουργία του εφαρμόζοντας το αναθεωρημένο ειδικό πρωτόκολλο υγιεινής και καθαρισμού, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Η άνεση, η ασφάλεια και η υγεία των επισκεπτών και των συναδέλφων μας είναι πάντα η προτεραιότητά μας και ειδικά υπό το φως της αυξημένης αβεβαιότητας λόγω του COVID-19.  Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές που ακολουθούμε, όπως και χρήσιμες πληροφορίες / συστάσεις κατά τη διαμονή σας. 

 1. Η ασφάλεια όλων είναι προτεραιότητά μας

Έχουμε υιοθετήσει όλους τους ισχύοντες κανονισμούς με σκοπό να συνεισφέρουμε στη μειωμένη έκθεση στον ιό COVID-19 και στην αποφυγή της μετάδοσής του. Πρωταρχικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια κατέχει η τήρηση των γενικών κανόνων υγιεινής:

 Ξενοδοχείο: Το ξενοδοχείο τηρεί αρχείο καταλύματος και βιβλίο συμβάντων COVID-19 για λόγους προστασίας δημόσιας υγείας, λαμβάνοντας υπόψη τον Γενικό Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).   Είμαστε προετοιμασμένοι να ακολουθήσουμε το κατάλληλο πρωτόκολλο διαχείρισης πιθανού κρούσματος. Για το σκοπό αυτό συνεργαζόμαστε με ειδική ομάδα ιατρών -διαθέσιμοι 24 ώρες- καθώς και με ιατρικό εργαστήριο για διεξαγωγή εξετάσεων , ενώ είμαστε σε επαφή με τις αρμόδιες τοπικές αρχές σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.  

Προσωπικό: Το προσωπικό του ξενοδοχείου ακολουθεί όλους του κανόνες υγιεινής (τήρηση απαραίτητων αποστάσεων, συχνό και σχολαστικό πλύσιμο χεριών). Πραγματοποιούνται εβδομαδιαία τεστ σε όλο το προσωπικό, πέρα της καθημερινής θερμομέτρησης. Γίνεται χρήση των ενδεδειγμένων προστατευτικών Μέσων Ατομικής Προστασίας – ΜΑΠ) κατόπιν εκπαίδευσης που έλαβε χώρα από τους αρμόδιους φορείς. Tο προσωπικό σας ενημερώνει για όλα τα μέτρα που λαμβάνονται ώστε να σας προσφέρουμε μια ασφαλή διαμονή και σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για ιατρούς, φαρμακεία κλπ. στην περιοχή.

Κοινόχρηστοι χώροι: Έχουν γίνει νέες ρυθμίσεις για τις εγκαταστάσεις καθιστικού για τον έλεγχο της κίνησης και για τον σεβασμό των οδηγιών φυσικής απόστασης. Έχει προβλεφθεί αύξηση του καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών υψηλής αφής.

Πισίνα: Η πισίνα απολυμαίνεται με αυτόματους δοσομετρητές ώστε να τηρούνται όλες οι υγειονομικές προδιαγραφές. Οι ξαπλώστρες είναι τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να τηρείται το ελάχιστο της επιτρεπτής φυσικής απόστασης των 2 μέτρων. Ώρες λειτουργίας : 10.00 π.μ. με 19.00μ.μ.

Πρωινό: Επιλέξαμε να προσφέρουμε το πρωινό μας σε buffet από τις 07:00 έως τις 11:00,  στον ανοιχτό χώρο της πισίνας μας. Οι πελάτες θα εξυπηρετούνται με τη βοήθεια του υπευθύνου του ξενοδοχείου, ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας του πρωινού στη σουίτα με επιπλέον κόστος 5 ευρώ ανά άτομο.

Room service: Επιλέξαμε να μην υπάρχει χρέωση σε οποιαδήποτε παραγγελία σε σουίτα πλην του πρωινού, καθώς θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε τον συγχρωτισμό στους κοινόχρηστους χώρους.

Γυμναστήριο: Η χρήση του γυμναστηρίου θα επιτρέπεται, τηρώντας του νέους κανονισμούς σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ώρες λειτουργίας : 07.00 π.μ. με 22.30μ.μ. Παρακαλείσθε να ειδοποιείτε την Reception για την ώρα έναρξης και τερματισμού της άσκησή σας.

Business center: Το business center θα παραμείνει κλειστό για λόγους ασφαλείας. Αν οι πελάτες θέλουν να εκτυπώσουν έγγραφα, μπορούν να απευθύνονται στη Reception. 

 1. Πληροφόρηση για την καθαριότητα των σουιτών

Για τη μεγαλύτερη ασφάλειά των επισκεπτών μας έχουμε προσαρμόσει τις εργασίες καθαρισμού των σουιτών σύμφωνα με τη με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας.

Όλο το προσωπικό του housekeeping εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα ΜΑΠ κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Μεταξύ των διαμονών λαμβάνει χώρα επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου καθώς και απολύμανση των φίλτρων αέρα του συστήματος κλιματισμού.

Σημεία και επιφάνειες “υψηλού κινδύνου” όπως πόμολα, διακόπτες, τηλεχειριστήρια κλπ. καθώς και τα κλειδιά των σουιτών απολυμαίνονται σχολαστικά.. Συγκεκριμένες επιφάνειες, όπως κουρτίνες, ταπετσαρίες και επιφάνειες στο χώρο του μπάνιου απολυμαίνονται με χρήση συσκευής ατμού σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 70° C. Όλες οι υπόλοιπες επιφάνειες απολυμαίνονται με κατάλληλα αντισηπτικά μέσα,

Οι καμαριέρες  θα εισέρχονται καθημερινά στις σουίτες για καθαρισμό και αλλαγή ιματισμού-πετσετών, εκτός αν εσείς δεν το επιθυμείτε. Η διαλογή των ακάθαρτων λινών πραγματοποιείται από το προσωπικό με τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και χρήση των ΜΑΠ.

Για λόγους ασφαλείας, το Mini-bar έχει απομακρυνθεί και πλέον θα βρείτε μόνο μπουκάλια με νερό που προσφέρονται δωρεάν.

            Σε περίπτωση εμφάνισης ύποπτου κρούσματος ακολουθούνται ειδικές διαδικασίες καθαρισμού σύμφωνα με τις αντίστοιχες οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 1. Συστάσεις προς τους επισκέπτες

Σας ευχαριστούμε που δείχνετε κατανόηση για τις απαραίτητες αλλαγές στις υπηρεσίες μας και σας ζητάμε να υποστηρίξετε κι εσείς με τη σειρά σας τα μέτρα που έχουν ληφθεί για λόγους δημόσιας υγείας. Πιο συγκεκριμένα:

 • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κατόπιν οδηγίας της κυβερνήσεως η οποία βρίσκεται σε ισχύ από τις 06 Νοεμβρίου 2021 και μέχρι νεωτέρας, όλοι οι πελάτες προκειμένου να εισέλθουν στο χώρο του ξενοδοχείου πρέπει να έχουν στην κατοχή τους είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε μοριακό τεστ εντός 72 ωρών είτε rapid test εντός 48 ωρών.
 • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους πελάτες σε όλους τους χώρους
 • Συνιστάται η τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων ασφαλείας σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του καταλύματος. Αποφεύγετε τις χειραψίες και του εναγκαλισμούς.
 • Συνιστάται η τήρηση των γενικών κανόνων υγιεινής. Πλένετε συχνά τα χέρια. Συνιστάται επίσης η χρήση των αντισηπτικών μέσων που βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους,
 • Συνιστάται ο συχνός φυσικός αερισμός της σουίτας.
 • Συνιστάται η αποφυγή χρήσης του ανελκυστήρα όποτε αυτό είναι εφικτό και σε καμία περίπτωση χρήση του ανελκυστήρα από άτομα διαφορετικών κρατήσεων συγχρόνως.
 • Συνιστάται η μη συγκέντρωση περισσότερων των 6 ατόμων στο lobby του καταλύματος.
 • Συνιστάται η ηλεκτρονική ανέπαφη πληρωμή των δαπανών διαμονής, καθώς και η ηλεκτρονική αποστολή των απαραίτητων παραστατικών.
 • Απαγορεύεται κατά τους κανονισμούς η είσοδος στις σουίτες δωμάτια σε μη διαμένοντες. Οι πελάτες του ξενοδοχείου θα μπορούν να υποδέχονται τους καλεσμένους τους στους κοινόχρηστους χώρους.
 • Το check-out θα πρέπει να λαμβάνει χώρα αυστηρά μέχρι τις 11 π.μ.. Εάν επιθυμείτε να κάνετε αργότερα το check-out, θα πρέπει να έχετε ενημερώσει εγκαίρως την υποδοχή, ώστε να εξασφαλιστεί, αυτό, εφόσον βεβαίως αυτό είναι δυνατόν βάσει διαθεσιμότητας,.
 • Σε περίπτωση που παρουσιάσετε ύποπτα συμπτώματα COVID-19 ή έχετε έρθει πρόσφατα σε επαφή με κάποιο κρούσμα κατά τη διαμονή σας: απαιτείται η άμεση ενημέρωση του προσωπικού και οφείλετε να παραμείνετε στη σουίτα σας έως ότου προβούμε σε περαιτέρω απαραίτητες ενέργειες. Θα πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με τρίτους. Καλύπτετε τη μύτη και το στόμα σας, σε περίπτωση που παρουσιάσετε βήχα με το εσωτερικό μέρος του αγκώνα σας ή με χαρτομάντηλο, το οποίο πρέπει να απορρίπτεται άμεσα και με ασφάλεια μετά τη χρήση. Αν απαιτηθεί να μετακινηθείτε για σημαντικό λόγο θα πρέπει να κάνετε χρήση προστατευτικής μάσκας και των άλλων απαραίτητων Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ).
 • Σε περίπτωση που εντός 14 ημερών μετά την αναχώρησή σας παρουσιάσετε συμπτώματα COVID-19 ή βρεθείτε θετικοί σε τεστ COVID-19, παρακαλείσθε όπως μας ενημερώσετε άμεσα.